Handelsbetingelser

1. Wellness til dig / wellnesstildig.dk ejes og drives af firmaet:

Combio Media IVS
Gøngehusvej 2
2950 Vedbæk
Tlf. 4294 9516
E-mail: info@wellnesstildig.dk

CVR-nr.: 39335352

Combio Media IVS har overtaget forpligtelserne for gavekort udstedt fra 1. december 2017 fra tidligere ejer af Wellnesstildig.dk - Debello Media ApS.

2. Ved gennemførsel af køb på Wellnesstildig.dk accepterer du samtidig vore handelsbetingelser og bekræfter at du er mindst 18 år gammel. Hvis du er yngre, skal dit køb foretages af en forælder.

3. Betalinger kan kun ske med kreditkort, VIABILL, MobilePay eller Apple Pay.

4. Der er 14 dages returret på gavekortets værdi. Hvis gavekortet er bestilt i gaveæske omfatter returretten også denne.
Skriv en mail til info@wellnesstildig.dk og angiv gavekortets kode eller kvitteringens ordrenummer.
Beløbet og evt. betaling for gaveæske og levering tilbageføres til det kort der er betalt med.
Hvis beløbet ønskes udbetalt til en bankkonto pålægges et administrationsgebyr på kr. 250 + moms.

5. Et Wellness til dig Fritvalgskort udstedes på et valgfrit beløb fra 100 - 9999 kroner. Dette kort skal anvendes til at bytte til en specifik behandling hos en specifik leverandør på Wellnesstildig.dk. 

6. Et Wellness til dig Gavekort udstedes på et beløb eller en specifik behandling i en specifik klinik eller et specifikt ophold på et hotel eller feriecenter. Der skal bestilles tid til behandlingen hos klinikken eller bookes ophold på hotellet eller feriecentret som angivet på leverandørens side. Ved tidsbestilling og booking af opholdet oplyses det at der anvendes et Wellness Til Dig gavekort.
Gavekortet afleveres i klinikken før behandling eller på hotellet / feriecentret ved ankomst.

7. Et Wellness til dig Fritvalgskort eller et Wellness til dig Gavekort er gyldigt i 12 måneder fra den aktiveringsdato, som køberen har angivet ved købet.

8. Et Wellness til dig Fritvalgskort skal byttes til en specifik behandling hos en klinik / leverandør eller til et ophold på et hotel / feriecenter.
8a) Hvis den behandling / det ophold du ønsker er dyrere end værdien af dit gavekort, kan du betale forskellen med Dankort eller Kreditkort.
8b) Hvis den behandling / det ophold du ønsker at bytte til er billigere end værdien af dit gavekort, kan du vælge flere flere behandlinger / ophold. Eller du kan gemme restværdien til et senere køb. Du kan også få restbeløbet udbetalt til det kort der er betalt med.
8c) Bemærk at det oprindelige gavekorts udløbstid også gælder for de gavekort der byttes til.

9. Hvis du vil klage over den behandling du har fået eller det produkt du har købt via Wellnesstildig.dk skal du sende en klage pr. e-mail til info@wellnesstildig.dk senest 8 dage efter at du har udnyttet dit gavekort.

Da Wellnesstildig.dk blot formidler klinikkens eller leverandørens behandlinger / ophold, kan Wellnesstildig.dk / Combio Media IVS ikke gøres ansvarlig for kvaliteten af behandlingen eller leverancen.

10. Wellnesstildig.dk er ikke erstatningsansvarlig for skader på dig ved behandling, ved brug af leveret produkt, ved forsinkelser eller fejl fra leverandørens side, ved mangler i forhold til den beskrevne behandling eller produkt.

11. Wellnesstildig.dk / Combio Media IVS er underlagt dansk lovgivning hvad angår forbrugerrettigheder, kreditkøb, aftaleret og eventuelt fremtidige regler, som er relevante.
11a. Wellnesstildig.dk / Combio Media IVS vil altid følge henstillinger, anvisninger og afgørelser fra Forbrugerombudsmanden.

12. Wellnesstilbud.dk er underlagt "Lov om behandling af personoplysninger", som bliver kontrolleret af Datatilsynet. Vi gemmer ikke flere oplysninger end højst nødvendigt. Vi gemmer heller ikke dine kreditkortoplysninger.

13. Enhver tvist mellem Wellnesstildig.dk / Combio Media IVS og kunder skal afgøres ved dansk ret ved byretten i København uden afvigelser efter sædvanlig praksis.