Oversigt for Nordsjælland

Filtrer efter

Heart2Heart

Pernille Simmelsgaard er behandler og guide med mange års erfaring i at hjælpe mennesker med at finde sig selv, balancen, drømmene og deres vej i livet. Som behandler, Intuitiv Coach og Guide har Pernille gennem 18 år faciliteret udviklingsprocesser for både enkeltpersoner, teams og organisationer. Hun driver klinik Heart2Heart i Farum.

Heart2Heart tilbyder Meditativ Stenmassage, Indiansk Raindrop Terapi, Samtaleterapi, Councelling, Healing og Visonering.

Køb gavekort til Heart2Heart her.


Akacietorvet 2 A
3520 Farum
Tlf. 2010 3586
Mere info

Organic Skin

Regina Cazon er uddannet kosmetolog hos CIDESCO samt negletekniker. Regina er indehaver af klinik Organic Skin i Allerød.

Organic Skin har specialiseret sig i kosmetologbehandlinger med økologiske produkter fra Suki. Her tilbydes Ansigtsbehandling, Voksbehandling, Farvning af vipper og bryn, Neglebehandling, Gelénegle, Makeup samt Permanent makeup.

Køb gavekort til Organic Skin her.

Kollerødvej 5
3450 Allerød
Tlf. 2323 2047
Mere info

Skønhed & Velvære

Karin Meilstrup er uddannet kosmetolog og indehaver af klinik Skønhed & Velvære i Hellerup.


Skønhed og Velvære
tilbyder bl.a. Ansigtsbehandling for mænd og kvinder, Hudpleje, Oxygen behandling, Diamantslibning, Massage, Manicure, Pedicure, Kunstige negle, Gelé negle, Hårfjerning med voks og epilering, Brasiliansk voks, Ultratone behandling, Slankebehandling, Facelift, Makeup, Farvning af bryn og vipper, Retning af bryn.

Køb gavekort til Skønhed & Velvære her.

Carolinevej 2 B
2900 Hellerup
Tlf. 2682 0266
Mere info

Thai Energy Wellness

Jamnong Sangakaew er uddannet massør fra Bangkok og har mere end 15 års erfaring som massør. Jamnong er indehaver af klinik Thai Energy Wellness i Espergærde.


Thai Energy Wellness
tilbyder Traditionel Thai Massage, Fodmassage, Skulder-nakke massage, Oliemassage, samt Terapi massage.
Massagen tilbydes kvinder, mænd og børn.

Køb gavekort til Thai Energy Wellness her.

Højvangen 13
3060 Espergærde
Tlf. 5265 6678
Mere info

Zone10 Ålsgårde

Hos klinik Zone 10 er krop og sjæl i højsædet. Lizet Bulow Mortensen er uddannet Zoneterapeut og indehaver af de hyggelige klinikker i Ålsgårde og København.

Her tilbydes zoneterapi og japansk lifting.

Køb gavekort til Zone10 her.

Ndr. Strandvej 123F
3140 Ålsgårde
Tlf. 2972 1200
Mere info